Forefront: ontwerp, implementatie en beheer

Met de komst van de Forefront Security Suite, is de veiligheid en de beheersbaarheid van uw infrastructuur gegarandeerd. In plaats van veel geld en tijd te besteden aan meerdere softwarepakketten die de bedreigingen buiten de deur houden,  kunt u kiezen voor één, geïntegreerde oplossing. Caesar Experts heeft de Forefront Suite uitgebreid getest en helpt u deze suite te ontwerpen, implementeren en beheren.

 

Geïntegreerde beveiliging

De Forefront Security Suite bestaat uit een combinatie van geïntegreerde beveiligingsproducten waarmee u beschermd wordt tegen spyware, rootkits en traditionele bedreigingen zoals virussen, wormen en spam. De Forefront Client Security en de Forefront Server Security beschermen uw client, uw server en uw applicaties. De Forefront Edge Security beschermt bovendien uw netwerk tegen aanvallen van buitenaf. Het management van deze oplossingen verloopt via een gecentraliseerde interface met de Microsoft “look-and-feel”. Dit bevordert het gebruikersgemak en reduceert de benodigde trainingstijd. Alle informatie wordt in een SQL database opgeslagen en die u met Reporting Services kunt ontsluiten.

 

Ervaring en kennis

Als Gold Partner van Microsoft heeft de Caesar Groep deze suite uitgebreid getest en er ervaring mee opgedaan. De Forefront oplossingen worden regelmatig naar volle tevredenheid bij onze klanten ingezet. De Caesar Groep gebruikt intern de Forefront oplossingen al sinds de introductie op de markt. Ons expertisecentrum Infrastructuur ondersteunt u bij het ontwerp, de implementatie en het beheer van de Forefront oplossingen, alsmede de migratie van o.a. McAfee en Symantec naar de Forefront oplossingen.

 

Werkwijze

Samen met de klant bepaalt de Caesar Groep de pijnpunten in de huidige anti-malware voorzieningen. Op basis van deze analyse wordt gekeken welke pijnpunten weggenomen kunnen worden door de implementatie van de Forefront Security Suite. Voor de overige pijnpunten biedt Caesar een passende oplossing in de vorm van een stuk maatwerk of toevoegingen van derde partijen. De oplossing wordt in een testomgeving aangeboden waarin de klant de migratie uitgebreid kan testen alvorens deze in productie te nemen. Na de implementatie kan Caesar de oplossing in beheer nemen zodat u gedurende de levensduur van uw anti-malware oplossing verzekert bent van het rendement.

 

Volg ons op Twitter @CaesarExperts!Join onze Linkedin Group!Vind ons op Facebook!
;