Oracle


“Apex stelt ons in staat om op detailniveau de voortgang van projecten aan boord van de steenstorters te registreren”, aldus
Van Oord.


Oracle helpt organisaties om hun bedrijfssystemen en -informatie te managen met betrouwbare, veilige en veelzijdige technologie. Caesar Experts is op het gebied van Oracle een vooraanstaande speler op de Nederlandse markt en biedt oplossingen voor de gehele productlevenscyclus.

Al vele jaren ontwikkelt Caesar Experts complexe databasesystemen en ondersteunt klanten met het verbeteren van bedrijfsprocessen en automatiseren van haar administratieve systemen. Door de innovatieve manier van werken beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om onze klanten de beste oplossing te bieden. Wij helpen onze klant om maximaal rendement uit zijn database te halen en hebben hiervoor meerdere technologieën en oplossingen in huis. Hierbij kunt u denken aan migratietrajecten en Oracle-maatwerkapplicaties, maar ook aan bijvoorbeeld Business Intelligence.


Zekerheid

Wilt u de zekerheid dat uw bedrijfskritische applicaties stabiel zijn, uw bedrijfsprocessen ondersteunen én efficiënt zijn ingericht? Dan kunt u niet om onze kennis en ervaring met het ontwerpen van databasesystemen heen. Van effectief opgezette databaseclusters tot het ontwerpen van applicaties binnen bestaande systemen. 

 

Lees verder over onze dienstverlening op het gebied van: 
Classic Oracle tools

APEX

Migratie

Database Administration 


Lees de klantcase van onze klant Van Oord: Flexibel met APEX. 

 


logo_oracle_goldVolg ons op Twitter @CaesarExperts!Join onze Linkedin Group!Vind ons op Facebook!
;